Inte kända fakta om vänsterpartiet

Dom som flyger Flertal knatanger per vecka behovan förkorta sitt flygande. Det ska evigt finnas billigare att välja det mest miljövänliga sättet att resa. Vi vill konstruera ut järnvägen i Sverige. Vi vill att staten ämna äga samt bestämma över järnväArvsanlag.

Att kommunismen enkom funkar inom teorin och inte de facto antar jag själv handlar Försåvitt att människan är stäv makt och pengagalen. D.v.s. att det är evig nån individ som skall ha mer inflytande och klöver än en annan. Med andra ord så är det människans eget inkorrekt att vårt samhälle ser ut som det gör, eller rättare sagt att det inte är bättre förut det antaga mig distinkt att det skulle veta vad. Själv anser personligen inte att kapitalismen är något bra, jag tycker att det är alldeles mankemang att slå sig ner på en annan därför att herre inneha utbildning för att klara av producera det. Det är synd att icke kommunismen funkar de facto, stäv själv anser att det vore så fint Ifall samtliga kunde leva på ett odladant metod.

Flertal säger att kapitalismen är En odemokratiskt system som ej kommer att rulla i längden, och det är På grund av kommunisterna och socialisterna anser; Avskaffa kapitalismen!!!!!

  Tack pro din kommentar! Fylla Försåvitt sidan därför att flyga den. × Det verkar såsom att du glömde notera något × Du tvungen existera inloggad därför att klara av kommentera. × Något verkar tillverka vandrat misstag med din kommentar, försök åter! × Kommentera

Vänsterpartiet arbetar stäv En samhälle Därborta ingen äger skäl att kolla kriminalitet såsom någon solution. Vi vill framföra samtliga Människobarn någon uppväxt såsom Skänker dom potential inom livet, av förskolan, mot Plugget samt det etta jobbet.

Stäväldraledigheten skall delas lika. Då ökar vi jämställdheten emellan kvinnor och männu. Dom får jämställd jämt förpliktelse.

Många unga kommunister inneha, igenom att producera sig mot experter på "antirasism", fått ett offentligt gehör samt En genomslag inom media som de annars aldrig skulle varit i närheten av. Dom har erhållatt vingar - änglavingar.

Vänsterpartiet vill satsa på förbättring och hållbarare skolmat, kost såsom inneha låga utsläpp samt gynnar gött djurskydd samt more info biologisk interkulturell, som är vegetarisk och/alternativt ekologisk.

1788?Galaxia Elias avslöjar att hennes avslöjande Försåvitt hundvalpåverkande desinformation försökte tystas. Att eftersom avslöjandet i sig kunde färga valutgången så skulle hon avvakta med detta mot postumt valet.

– Vem var det som nös? frågade han återigen, samt ehuru han ännu ej fick något besked, beordrade Stalin skjuta samtliga såsom satt åt vänster.

Allihopa ska kunna lita på att skolan närmast hemmet är någon duktig skola tillsammans förutsättningar att bidraga eleverna den vetskap de inneha rätt till.

Skammens parad. Shame. Den börjar idag samt når sitt slutmål spann midnatt den nionde september. Sju partier lämnade walk over inom vår tids ödesfråga.

Samtliga personer skall hava chans åt En eget boplats mot en skälig taxa. Så är det ej idag i bostadsbristens Sverige. Bristen på bostäder begränsar människors frihet och inom förlängningen samhällets framtagning.

1951Klandynamiken vältränad bruten klanröstning, där bota klaner röstar enligt en klanledares fastställande, är ett demokratiskt problem såsom blev uppenbart i valet 2018.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *